základní část, 22. kolo
05.02.2011 20:45 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - NAC Breda 3:0

Sobota nečekaným výsledků v Eredivisie skutečně přála. Jeden z nich se urodil také na půdě Venla, odkud Breda odjížděla s hodně nečekanou porážkou 0:3. Opět tak potvrdila, že venku jsou její výkony častokrát velmi slabé.

Pohled na tabulku jasně ukazoval, že o poznání větším favoritem je pochopitelně hostující Breda. I přesto se ale nakonec z utkání vyklubala jednoznačná podívaná, kterou ovládli domácí fotbalisté. Ti se ujali vedení již po pouhých dvou minutách hry. Ahmed Musa si naskočil na centr El Akchaouiho a neomylně poslal míč za záda gólmana ten Rouwelaara.

Venlo ovšem pokračovalo v aktivitě i po vstřelení branky. Vedení mohl navýšit opět Musa, ovšem po výborné přihrávce z kopaček Vujičeviče bránu přestřelil. Ještě blíže gólu ale byl Ruud Boymans, který zahrával po faulu na El Akchaouiho pokutový kop. Míč poslal k pravé tyči, brankář ten Rouwelaar ale vytasil výborný zákrok a míč vyrazil. Do kabin se tedy šlo pouze za jednobrankového vedení Venla.

V 58. minutě to už ale konečně VVV vyšlo. Jorge Chula předvedl povedené sólo, probojoval se až do pokutového území, kde zhruba z deseti metrů vypálil. Jeho první ránu sice dokázal ten Rouwelaar ještě vyrazit, Chula se však dostal k dorážce a přidal pojišťující gól svého celku.

Breda byla téměř po celý zápas naprosto neškodná a zřejmě i zaskočena z nepříznivého vývoje. Jedinou šanci si vypracovala až po více než hodině hry, jenže Jennerova dalekonosná střela postrádala větší dávku přesnosti. Konečnou podobu výsledku dal v samotném závěru Achmed Ahahaoui, který pálil bez problémů z malé vzdálenosti.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele