základní část, 13. kolo
06.11.2010 19:45 CET
3 : 2
(2:0)

Reportáž

SC Heerenveen - Heracles Almelo 3:2

Heerenveen zvládl domácí utkání s Heraclesem a těsně zvítězil 3:2.

Utkání začalo lépe pro domácí celek. Ten se do úvodního tlaku dostal celkem brzy, ovšem nedokázal z něj vytěžit nic než šance bez brankové odezvy. Ta přišla až ve 25. minute. Na přímý kop si skvěle naběhl domácí Breuer a jeho hlavička do horního rohu branky byla nechytatelnou záležitostí pro hostujícího brankáře Pasveera.

Poté se hra uklidnila. To trvalo až do 40. minuty, ve které si domácí útočník Assaidi udělal dobrý den s bránících hráčů a utekl všem svým pronásledovatelům. Zastavil jej až brankář Heraclesu. Bohužel pro něj však nedovoleným způsobem a rozhodčí okamžitě nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Beerens a s přehledem poslal Heerenveen do vedení už 2:0.

Po přestávce se však děly věci. Domácí jakoby přestali hrát a hosté se snažili dohnat ztrátu.

Běžela 70. minuta a v té si nepěkně vyšlápl Calvin Jong-A-Pin na hostujícího Samuela Armenterose, kterého okamžitě poslal k zemi. Ani tentokrát rozhodčí neváhal a pískal pokutový kop. K tomu se postavil Overtoom a s přehledem vykřesal naději na srovnání.

O dost veseleji v hostujícím táboře bylo o šest minut později. Everton si skvěle naskočil na centr ze strany. První pokus mu Stuhr Ellegaard ještě chytil, ovšem na dorážku byl už krátký, a tak se hosté radovali z vyrovnání.

Závěr utkání však přinesl ještě jeden velký okamžik. Domácí v tlaku usilovali o vítězství. Běžel nastavený čas a před brankou Heraclesu byla doslova hlava na hlavě. Přišel centr z pravé strany a díky nešikovnosti Maertense v hostujícím dresu se míč ocitl v síti. Heerenveen se tak velice snadno dostal k vedoucí brance a následně k vítězství 3:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele