základní část, 8. kolo
03.10.2010 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Heerenveen - ADO Den Haag 0:0

Heerenveen po nudném utkání, ve kterém ani jeden z celků nedokázal vstřelit branku, nedokázal potvrdit roli menšího favorita a pouze remizoval 0:0 s přijíždějícím Den Haagem.

Heerenveen začal v utkání lépe. Do první větší šance se dostal hlavičkující Mika Vayrynen, jeho pokus však hostující brankář přečetl a vše lapil. Hosté z Den Haagu však nezaháleli. Do dobré šance se dostal Dmitri Bulykin, avšak jeho střílený pokus neměl potřebné parametry, a tak skončil mimo domácí branku.

Pár minut před přestávkou se do výborné pozice dostal Luciano Narsingh. Ten se prosmýkl kolem bránících hráčů a tvrdou střelou provětral brankáře hostů Coutinha.

Druhý poločas začali lépe hosté. V dobré pozici se objevil Slovák František Kubík. Ten si našel sklulinu mezi obránci a naskočil si na perfektní centr ze strany. Jeho hlavička však brankáři domácích nenadělala žádné problémy.

Utkání nenabídlo žádné fotbalové hody. Diváci již během druhé půle stadion opouštěli. Duel nkonec skončil "překvapivou" remízou 0:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele