základní část, 26. kolo
05.03.2011 19:45 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - VVV Venlo 2:0

Vitesse začíná pomalu unikat propasti sestupových příček. Veledůležitý duel s Venlem totiž zvládlo bez větších potíží a jeho náskok na šestnáctý Excelsior se tak rázem navýšil už na klidnějších šest bodů.

V první půli sice gól nepadl, i přesto byla ale k vidění řada velmi zajímavých gólových šancí. Jasně navrch měli arnhemští fotbalisté. Ti si také vypracovali první jasnou tutovku již v úvodní desetiminutovce. Po rohovém kopu Aissatiho hlavičkoval ale nepřesně Guram Kašia. Nizozemský špílmachr to o pár okamžiků vyzkoušel sám, jeho střelu však dokázal gólman Begois zlikvidovat.

Aissati velmi rychle ukázal, že je ve velké pohodě a pro své spoluhráče připravoval jednu gólovou pozici za druhou. Využít toho mohl například Marco van Ginkel, jenže míč poslal nepochopitelně vysoko nad břevno. Obdobně si vedl na druhé straně Vujičevič, který ale pálil z nohem větší vzdálenosti. Hostující mladíček byl vidět i těsně před přestávkou, kdy jeho pokus ovšem zlikvidoval gólman Room.

Tři minuty po změně stran se konečně měnilo také skóre. V obraně Venla vznikl obrovský zmatek, čehož dokázal nejlépe využít talentovaný záložník Marco van Ginkel. Hosté to ale ani v nejmenším nevzdali a tvrdě bojovali až do samotného konce. Dokonce si místy vytvořili skutečně velký tlak a v pokutovém území Vitesse bylo častokrát řádně horko.

Gól ale vstřelit nedokázali. Cullenova střela byla zblokována, útočník Michael Uchebo pro změnu pálil těsně nad. I druhá branka zápasu proto patřila Vitesse. Velkou měrou se ovšem o ni postaral domácí De Regt, který tečoval míč tak nešťastně, že jej poslal do vlastní sítě.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bony se o5 trefí.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, to by musel aspoň nastoupit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muže mi někdo říct proč Bony nehraje???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele