základní část, 11. kolo
27.10.2010 21:00 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - PSV Eindhoven 0:2

Po desetigólovém debaklu Feyenoordu všichni fanoušci očekávali, co Eindhoven předvede na půdě Vitesse. Podle očekávání si veze domů plný počet bodů, žádné gólové hody to už ale tentokrát nebyly. Po jedné brance si totiž připsal pouze Jonathan Reis a Balász Dzsudzsák.

Vitesse je nyní v pozici, kdy musí bojovat o body za každou cenu s kýmkoliv. I proto se proti PSV snažilo o nějaké útočné výpady a věřilo, že by se mohlo střelecky prosadit. Jeho velmi dobrá příležitost přišla už v šesté minutě. Nebezpečně pálil útočník Lasse Nilsson, na gólmana Isakssona ale nevyzrál, ten míč pohodlně lapil. Podobně dopadnul na druhé straně taktéž hvězdný záložník Ibrahim Afellay.

Vytoužený gól vsítili hosté v 32. minutě, kdy konečně zhodnotili svůj permanentní tlak. Dzsudzsák poslal centr do pokutového území, tam si na něj naskočil Reis a v poklidu překonal hostujícího Rooma.

Na začátku druhé půle měl stoprocentní šanci kanonýr Jeremain Lens, jenže v jasné tutovce selhal, a tak hostující fanoušci mohli začít oslavovat až v 61. minutě. To se z penalty prosadil aktivní maďarský záložník Balázs Dzsudzsák.

Vitesse následně už na útok zcela rezignovalo a pouze se snažilo hlavně znovu neinkasovat. I přesto si ale vypracovalo zajímavou příležitost. V poslední minutě utkání z větší vzdálenosti tvrdě vypálil Nemanja Matič a jeho střela nakonec orazítkovala břevno.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:10

Reagovat
AjaxFans

10: 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reis

Reagovat
Stiksxx

je to fakt borec! co zápas to gol. snad si to v ty palici srovnal,že hlavní je tým a fotbal.

Reagovat
Losinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele