základní část, 15. kolo
20.11.2010 18:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SBV Excelsior - VVV Venlo 1:0

Excelsior zvládl domácí utkání proti tápajícímu Venlu, když využil početní převahu a zvítězil těsně 1:0.

Začátek utkání probíhal v poklidném tempu. Oba celky se spíše oťukávaly a vyčkávaly, kdo udělá první chybu. Ta přišla ve 22. minutě. V té se totiž skvěle uvolnil domácí Guyon Fernandez, prošel skrze děravou obranu a tvrdou střelou vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře. Ten byl však připraven a zasáhl reflexivním zákrokem.

Netrvalo dlouho a domácí opět útočili. Tentokrát se v dobré šanci objevil Ruud Boymans. Jeho střela však nebyla tak tvrdá jako první pokus domácích, a tak si brankář Venla na tomto pokusu smlsnul a ukázal divákům tygří skok.

Těsně před poločasovou přestávkou opět úřadovali domácí hráči. Po skvělé kombinaci se v dobré pozici ocitl Kevin Wattamaleo. Ten si skvěle postrčil míč do volného prostoru a vypálil. Jeho pokusu však chyběla přesnost a tak jeho střela letěla mimo branku.

Druhý poločas začal opatrně. Prakticky se nehrálo. Oba celky bojovaly o střed hřiště a k vidění byly spíše nakopávané balony za obranu soupeře. Přišla však 75. minuta a v ní hodně zajímavá situace. Guyon Fernandez se probojoval do hostujícího vápna, kde byl nečistě sražen k zemi Paauweem. Rozhodčí ovšem citlivě ponechal výhodu a tak Bergkamp mohl svou střelou poslat domácí do vedení.

Následně však ukázal hlavní rozhodčí žlutou kartu Paauwemu, pro kterého to byla již druhá v zápase a tak musle opustit hřiště. Hostující celek v oslabení nic nevymyslel a tak domácí uhájili vedení 1:0 až do konce.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tam snad padne 5 golu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele