základní část, 31. kolo
16.04.2011 19:45 CET
5 : 2
(3:0)

Reportáž

Roda JC - VVV Venlo 5:2

Tak pohodové utkání Roda v Eredivisie už dlouhou dobu nezažila. S Venlem to byla od začátku jasná záležitost, což z velké části dokazuje také samotný výsledek 5:2. Díky těmto třem bodům navíc fotbalisté z Kerkrade poskočili před Groningen na šesté místo.

Dá se říct, že už po úvodní půl hodině zápasu bylo více méně rozhodnuto o vítěze. Roda totiž během této krátké doby nastřílela hned tři branky a vykročila tak rázným krokem za ziskem tří bodů.

První gól si na své konto připsal v 5. minutě obránce Rob Wielaert, který byl v jednoduché pozici. Do brány musel pouze doťuknout centr Hadouira. Své vedení navýšili domácí o deset minut později. Skoubova hlavička sice letěla na bránu, do její dráhy ale zasáhl ještě Mads Junker a zblízka nedal Gentenaarovi pražádnou šanci.

Roda se tak dostala hodně rychle na koně a hrála v obrovské pohodě, což potvrdila také během třicáté minuty. Do střeleckých statistik se zapsal opět kanonýr Junker. Tentokrát využil centru Hempteho a hlavou vstřelil svůj druhý gól v utkání.

Jak se nakonec ukázalo, nezůstalo pouze u dvou zásahů. Ve druhém poločase dánský útočník dokonce dokonal hattrick. I tentokrát Junker zakončoval hlavou, když do brány usměrnil přesný centr Hadouira. To však nebylo poslední slovo Rody. Už za malou chvíli totiž zkompletovala"bůra". Do černého pálil Kah.

V závěru zápasu domácí fotbalisté značně polevili, čehož Venlo využilo hned k dvojnásobnému korigování konečného výsledku. Gólově se dokázali prosadit Michael Timisela a Michael Uchebo. Následně se dokonce povedlo Chulovi nastřelit tyčku, to ale bylo ze strany hostů skutečně vše.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele