základní část, 6. kolo
19.09.2010 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Roda JC - PSV Eindhoven 0:0

PSV nezvládlo utkání na půdě Rody a pouze remizovalo 0:0.

Hosté začali lépe. Již od prvních minut do svého soupeře najížděli aktivními výpady. První větší šance však přišla až v 19. minutě. V dobré šanci se objevil Ibrahim Afellay, proti jeho střele se však výborně rozchytal domácí brankář Tyton. Další šance přišla nedlouho poté, když se zastřeloval Marcus Berg. Jeho pokus postrádal potřebné parametry a mířil vysoko nad.

První poločas toho moc nenabídl. Do toho druhého nastoupily oba celky poměrně opatrně. První šanci si vypracoval domácí celek a to díky skvělé kombinaci, na jejímž konci stál Janssen. Jeho střelu však hostující brankář vystihl. Posledních dvacet minut mělo PSV dvě velké šance. Ta první přišla z kopaček Balazse Dzsudzsaka. Jeho střela postrádala přesnost a letěla mimo. Druhá přišla v samotném závěru. Afellay se uvolnil a asi v největší šanci utkání v klíčovém momentu zaváhal a netrefil odkrytou branku. Utkání tedy nakonec skončilo remízou 0:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
AjaxFans

Nenáviděnému rivalovi z Ajaxu? Ta rivalita tam není tak velká

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je! Přiznávám, že mezi Ajaxem a Feyenoordem je o něco větší, ale neznám víc nenáviděného soupeře z Eredivisie pro PSV jak Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

a je to

Reagovat
AjaxFans

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele