základní část, 7. kolo
26.09.2010 14:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

NEC Nijmegen - Feyenoord Rotterdam 3:0

Feyenoord nezvládl utkání na půdě Nijmegenu a odváží si tak výprask 0:3.

Již samotný začátek zápasu ukázal, kdo že bude v tomto duelu tahat za ten větší konec provazu. První větší akce se urodila v 19. minutě a hned měla příchuť brankovou. Po centru z pravé strany se v pokutovém území Feyenoordu urodila nepřehledná situace, ve které se nejlépe zorientoval Schone a tvrdou nekompromisní ranou poslal domácí NEC do vedení.

První poločas se poté jen dohrával. Oba celky se zatáhly a spíše se soustředily na to, aby ani jeden z nich nevytvořil chybu. Do druhého poločasu vstoupil aktivněji hostující celek z Rotterdamu. Jeho tlak však nepřinesl žádný solidní výsledek, a tak se iniciativy chopili znovu domácí. Ti s blížícím se koncem narazili na seběvědomí, které je donutilo ještě více útočit.

Samotný závěr utkání byl pro NEC radostný. V 83. minutě si na přesný centr z levé strany naběhl ten Voorde a tvrdou ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 2:0. To však nebylo ze strany domácích vše. V nastaveném čase totiž vyústil tlak v další branku, když si na další skvělý centr naskočil Nuytinck a perfektní hlavičkou stanovil konečné skóre 3:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
AjaxFans

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele