základní část, 14. kolo
14.11.2010 14:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

NEC Nijmegen - ADO Den Haag 1:1

Nijmegen doma přivítal Den Haag a jen díky povedenému závěru vyválčil cennou remízu 1:1.

Domácím se povedl úvod utkání. Již v desáté minutě se do dobré šance dostal Bjorn Vleminckx. Jeho střelecký pokus však postrádal na přesnosti, a tak mířil těsně nad břevno.

Hosté mohli kontorvat hned poté. Neuběhlo mnoho a Timothy Derijck se uvolnil přímo v pokutovém území. Jeho pohybu si všiml jeden ze spoluhráčů a našel jej přesným centrem. Derijckova hlavička však svůj cíl nenašla a z těsné blízkosti minula.

Na řadu přišla 39. minuta a nepříjemná situace pro domácí. Po centrovaném míči ze strany se k míči dostal domácí Nathaniël Will a chtěl zažehnat nebezpečí. Bohužel pro něj mu však míč skočil tak nešikovně, že přímo od jeho nohy zamířil až do vlastní sítě.

Nijmegen tedy prohrával díky vlastní brance. Ovšem nepoložilo ho to. Naopak. Nijmege se do svého soupeře zakousl, avšak díky poločasové přestávce nedokázali srovnat.

Druhý poločas začal lépe hostující celek. Ten si tak bránil své vedení. Domácí celý druhý poločas doufali, že Den Haag zachybuje. Samotný závěr utkání takovou šanci nabídl. V 90. minutě si totiž na rohový kop Leroye George naskočil Zomer a přesnou hlavičkou stanovil konečný stav 1:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele