základní část, 1. kolo
07.08.2010 19:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Heracles Almelo - Willem II 3:0

Heracles si perfektní formu z minulé sezony přinesl i do začátku té nové. Na domácí půdě si hravě poradil s Willem II poměrem 3:0.

Domácí celek si v minulé sezoně hodně zvedl sebevědomí a podle toho také vstoupili do prvního a velice očekávaného utkání. Hned začátek napověděl, že i tato sezona by mohla být dobrá. Již ve 3. minutě se totiž po straně uvolnil Glynor Plet a skvělým způsobem vybídl ke skórování nabíhajícího Marko Vejinoviče. Ten se v zakončení nemýlil a Almelo vedlo 1:0.

Poté domácí jakoby ubrali a začali spíše čekat na tah svého soupeře. Ten ovšem nepřicházel a tak si Heracles dokázal vytvořil další šance. V několika z nich se objevil i Willie Overtoom, ale ani jednou nedokázal překonat brankáře hostů.

V polovině první půle se znovu ukázal Plet. Tentokrát se ovšem kupředu probil středem hřiště a místo nahrávky volil střelu. Hostující brankář si s jeho pokusem poradil, ovšem technická rána z kopaček domácího útočníka mu nadělala problémů víc než dost.

Tím ovšem první poločas skončil a domácí zbytek prvního dějství spíše odchodili. V tu chvíli však nikdo nečekal, že to nejlepší si schovávají právě na konec utkání.

Do druhé půle vkročili aktivně znova domácí, avšak první příležitost si na konto připsali hosté. Na dobře kopnutý rohový kop si naběhl Demouge a jeho hlavička kvalistně prověřila domácího brankáře. Ten s problémy jeho pokus zlikvidoval.

Čas ubíhal a na tabuly již svítala 86. minuta a právě v té se změnil i stav utkání. Perfektní individuální akci ukázal Plet, když si prohodil jednoho bránce a tvrdou ranou zvýšil na 2:0. Neuběhlo však mnoho, pouhé 4 minuty a právě Plet znova korigoval skóre. Tentokrát se v nepřehledné situaci uvnitř pokutového území zorientoval jako první a tvrdou ranou zpoza penaltového puntíku stanovil konečné skóre 3:0.

Autor: Petr Zajíc / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele