základní část, 28. kolo
19.03.2011 19:45 CET
4 : 2
(2:1)

Reportáž

Heracles Almelo - SC Heerenveen 4:2

Heracles doma zvládl utkání proti Heerenveenu a porazil jej 4:2.

Utkání začalo v poklidném tempu a oba celky spíše vyčkávaly na chybu svého soupeře. Ta však nepřicházela, a tak první větší šance přišla až po dvaceti minutách hry. Po rohovém kopu domácích se do vzduchu pověsil Everton a šikovnou hlavičkou překonal plachtícího brankáře.

Neuběhlo ovšem mnoho a Heerenveen srovnal krok. Ve 35. minutě se uvolnil Darryl Janmaat, utekl všem svým pronásledovatelům a šikovným centrem našel osamoceného Vayrynenena, který střelou z první srovnal na 1:1.

Poločas se chýlil ke konci a většina příznivců obou celků už počítala s remízovým stavem. Na řadu však přišla 44. minuta a perfektní uvolnění Evertona. Jeho tvrdá střela hodně zamotala ruce hostujícímu brankáři, ten si s ní však poradil. Naneštěstí pro něj vyrazil míč pouze před sebe. U toho poté byl nejrychleji domácí Armenteros a dorazil míč do prázdné branky.

Do šaten se tedy šlo za stavu 2:1 pro domácí a zdálo se, že branka hostům hodně snížila chuť ke hře. Začátek druhého poločasu totiž domácí prakticky ovládli.

Nejprve na řadu přišla 57. minuta a s ní perfektní centr Fledderuse, který našel nabíhajícího Van der Lindena. Ten neměl se zakončením problém a poslal domácí již do dvoubrankového vedení. Fledderus byl i u další branky domácích. O pouhé dvě minuty později se postavil k volnému přímému kopu a skvělým centrem našel hlavičkujícího Douglase. Ten svou povedenou hlavičkou stanovil vedení domácího Heraclesu již 4:1.

Domácí i hosté poté utkání prakticky dohrávali. Jedna nepovedená akce střídala druhou. Za zmínku však stojí akce hostů v 67. minutě, ze které přišlo snížení. Haglund si výborně zpracoval kolmici ze středu hřiště, tvrdou ranou překonal domácího brankáře a stanovil konečné skóre 4:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 2

Reagovat
smazaný uživatel

dal bych 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele