základní část, 14. kolo
14.11.2010 16:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Heracles Almelo - FC Groningen 3:0

Heracles zvládl utkání s Groningenem, který porazil rozdílem třídy - 3:0.

V tomto utkání začaly oba celky opatrně, již od prvních minut se spíše oťukávaly a čekalo se na první chybu soupeře. Ta ovšem nepřicházela. První vělká šance přišla až v závěru první půle a ukázala se hned jako branková. Na rohový kop domácích si totiž skvěle naběhl osamocený Armenteros a přesnou hlavičkou otevřel ve 41. minutě skóre. Jeho pokus zamířil do horního rohu branky a brankář byl bez šance.

Druhý poločas začal naprosto obdobně jako ten první. Domácí bránili výsledek, ovšem hosté ani neutočili. Proto na řadu přišla 72. minuta a s ní skvělé uvolnění Armenterose, následná přihrávka na nabíhajícího Evertona a poté přesně zakončení. Domácí tedy vedli o dvě branky a necelých dvacet minut před koncem bylo rozhodnuto.

Kosmetickou úpravu výsledku však ještě udělal v 84. minutě Looms. Ten si skvěle seběhl do volného prostoru a využil chyby v rozehrávce bránících hráčů. Na jeho střelu byl brankář hostů krátký, a tak skončilo utkání pro domácí celkem snadným vítězstvím 3:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele