základní část, 32. kolo
23.04.2011 19:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Heracles Almelo - BV De Graafschap 2:0

Heracles potvrdil svou dobrou formu a proti De Graafschapu dokázal hned dvakrát skórovat. Hostující celek se nezmohl ani na jedinou branku a utkání tak skončilo 2:0.

Utkání začalo lépe pro domácí hráče. Ti se snažili o brzkou branku, ovšem proti byla obrana hostů. První velká šance přišla z kopaček domácího Evertona. Jeho střela ovšem nijak neohrozila hostujícího brankáře, a tak z vyložené pozice branka nepadla. Další šance přišla nedlouho nato. Do dobré pozice se individuální prací prosadil Samuel Armenteros. Jeho následná střela ovšem neznamenala branku.

Blížil se konec prvního poločasu a domácí opět bojovali o úvodní branku duelu. Ve výborné pozici se objevil Marko Vejinovič, ovšem jeho rána mířila těsně vedle tyčky hostující branky. Na řadu však přišla 41. minuta a velká chyba hostujícího Jordyho Buijse. Po té se zmocnil míče domácí Everton a po přesné ráně vstřelil tak svůj patnáctý gól této sezony.

Druhý poločas toho už moc nenabídl. Domácí si bránili své těsné vedení a hosté prakticky odevzdaným dojmem utkání dohrávali. Ke konci utkání se diváci těšili alespoň na finální tlak obou celků. Ten ovšem nepřišel. V běžící 92. minutě se však dostal k míči osamocený Overtoom a jeho rána znamenala druhou a poslední branku utkání.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele