základní část, 20. kolo
22.01.2011 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Heracles Almelo - AZ Alkmaar 0:0

Alkmaar nedokázal v Almelu vstřelit branku a totéž se nepovedlo ani jeho soupeři. Oba celky se tak rozešly smírně 0:0.

Fotbalovou nudu nabídl dnešní duel mezi AZ a Heraclesem. Začátek utkání zastihl v lepším rozpoložení hostující celek z Alkmaaru. Ten se po pár minutách také dostal do první větší šance. Přízemní kombinací se AZ dostalo k pokutovému území, kde se uvolnil Maarten Martens, jeho střelecký pokus však domácí brankář Pasveer dokázal vyřešit a předvedl kvalitní zákrok.

Brankář domácího celku se musel předvést hlavně v 19. minutě. V té se totiž ve výborné pozici objevil hostující Johann Gudmundsson. Obtočil se okolo obránce a tvrdou střelou po zemi dokonale protáhl brankáře Pasveera, který i tentokrát dokázal zasáhnout výborně a neinkasovat.

S blížícím se poločasem to byl však Heracles, který se mohl dostat do vedení. Po dobré kombinaci se objevil ve vyložené situaci Everton, jeho střelecký pokus však jen těsně minul levou tyč Romerovy branky. Poločas tedy skončil nerozhodně 0:0.

Everton zazlobil opět ve druhém poločase. Neuběhlo mnoho a Douglas se dostal do volného prostoru, následovala přesná přihrávka na Evertona a ten okamžitě zakončoval. V brance však stál připravený Romero a celou situaci vyřešil reflexivním zákrokem.

Utkání toho poté moc nepřineslo. Za zmínku stojí akorát střelecký pokus v samotném závěru, o který se postaral domácí Mark Jan Fledderus. Jeho pokus však Romero zlividoval, a tak utkání skončilo bezbrankovou remízou 0:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 3

Reagovat
Zajda

Takže remízu jsem odhadl dobře ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele