základní část, 11. kolo
27.10.2010 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Utrecht - SBV Excelsior 2:0

Utrecht potvrdil svou roli favorita a porazil na domácím stadionu Excelsior hladce 2:0.

Skvělý začátek a ještě lepší konec. Tak by se dal charakterizovat zápas mezi Utrechtem a nováčkem z Excelsioru. Mezi tím totiž vládla fotbalová nuda.

Netrvalo to dlouho a již v 6. minutě se po pravé straně prohnal Mertens. Ten nad ničím nepřemýšlel a okamžitě hledal v pokutovém území volného Mulengu. Tomu se povedlo zpracování a ještě lépe klička na malém prostoru, jeho zakončení poté nepostrádalo na přesnosti a domácí šli rychle do vedení.

Herní převahu si domácí drželi po dobu celého prvního poločasu, a tak se čekalo, s čímže vyrukují hosté do dějství číslo dvě. Bohužel však pro nezaujatého fanouška, či pro fanouška hostů, hostující celek s ničím nepřišel.

Přesto se však Excelsior dostal do dobré šance, a to díky skvělému uvolnění Kevina Wattamalea, který si pohrál s bránícími hráči a pořádně vyděsil brankáře Vorma. Ten si s jeho střelou poradil a stav zůstal nezmněněn.

Čekalo se marně na hostující nápor, místo toho přišel nápor domácího celku. Ten netrval dlouho a v nastaveném čase utkání definitivně rozhodla střela Van Wolfswinkela, která zapadla za záda hostujícího brankáře a stanovila tak konečné skóre 2:0 ve prospěch domácího Utrechtu.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele