základní část, 15. kolo
21.11.2010 14:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Groningen - Feyenoord Rotterdam 2:0

Groningen zvládl důležité utkání proti Feyenoordu a zvítězil snadno 2:0.

Domácí celek v utkání jasně dominoval. Od začátku do konce se držel iniciativi a nepustil Feyenoord vůbec k ničemu. Do první větší šance se dostal Gonzalo Garcia. Jeho střelecký pokus však postrádal notnou dávku přesnosti. Poté přišla 13. minuta s ní skvělá individuální akce Matavze. Ten se skvěle prosmýkl mezi bránícími hráči a přesnou ranou pod břevno poslal domácí celek do vedení. Netrvalo to dlouho a domácí opět útočili. V dobré šanci se objevil Tim Sparv. Jeho střelecký pokus těsně minul břevno hostující branky.

Druhý poločas začal opatrněji, přesto však domácí drželi míč na svých kopačkách více než soupeř. Feyenoord se dostal do první šance v 64. minutě. V té se dokázal uvolnit Diego Bisewar, prostrčil si míč do volného prostoru a rychle pálil. S jeho pokusem si však připravený brankář Groningenu poradil. Blížil se samotný závěr utkání a domácí jasně kontrolovali výsledek. Po pravé straně se uvolnil Leandro Bacuna a přesným centrem vybídl Matavze ke druhé brance. Ten neváhal a přesnou ranou stanovil konečné skóre 2:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele