základní část, 11. kolo
27.10.2010 19:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Groningen - ADO Den Haag 3:1

Domácí Groningen zvládl podle papírových předpokladů své utkání a porazil poměrem 3:1 svého soupeře z Den Haagu.

Začátek utkání patřil domácím, ovšem po párd minutách iniciativu převzali hosté. Ti se také celkem překvapivě a brzy chopili vedení, když se ve 12. minutě prosadil Immers. Ten si skvěle naběhl na Kubíkův centr a s přehledem zakončil. Domácí překvapeni touto skutečností marně hledali recept na odpověď.

Groningen se zpět do hry dostal až ve druhém poločase. Ve 48. minutě se totiž střelecky dokázal prosadit domácí Jonas Ivens. Hostující brankář proti jeho tvrdé a přesné hlavičce neměl nárok.

Domácí tedy vyrovnali, ovšem netrvalo dlouho, pouhých deset minut, a radovali se z další branky. Tentokrát se o ní postaral Granqvist a nutno dodat, že stála za to. Obtočil se kolem bránících hráčů a perfektní střelou strhl vedení na stranu svého celku.

Hosté v tu chvíli oněměli a domácím patřilo celé hřiště. Ke konci zápasu se však síly srovnávali. Smrtící ránu však zasadil Van de Laak, který dokázal v 89. minutě tečovat centr ze strany a rozhodl tak o tom, že tři body zůstanou na domácí půdě Groningenu.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele