základní část, 34. kolo
15.05.2011 14:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

BV De Graafschap - VVV Venlo 1:0

De Graafschap potvrdil domácí roli favorita a díky povedenému začátku dokázal doma zvítězit těsným výsledkem 1:0 nad VVV Venlo.

Utkání začalo v klidném tempu, ovšem domácí celek po krátké chvíli převzal kompletní kontrolu nad utkáním. Již v 6. minutě se do skvělé šance dostal domácí Poepon, který se po přihrávce od De Riddera dokázal prosadit a poslal domácí celek do překvapivě brzkého vedení.

Domácí celek držel taktovku pevně ve svých rukách a hostujícímu týmu nepovolil prakticky nic. Jedenáct minut před přestávkou se do výborné možnosti dostal domácí Yuri Rose. Jeho následná střela však postrádala na síle a hostující brankář si s ní hravě poradil.

První poločas tedy přinesl vedení domácího celku. Na řadě bylo dějství číslo dvě a s ní se očekávala převážně honba hostů za vyrovnáním. Druhý poločas však začal velmi poklidně. Hosté jakoby o hru ani nejevili zájem. S blížícím se koncem utkání se však skvělou individuální prací blýskl domácí Jussi Kujala, který si poradil s dvěma bránícími hráči a následným centrem vybídl Bargase ke skórování. Jeho levačka však nedokázala připraveného brankáře VVV překonat. Utkání tak skončilo nejtěsnějším možným výsledkem 1:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele