základní část, 8. kolo
03.10.2010 14:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

AZ Alkmaar - Heracles Almelo 2:1

AZ zvládlo domácí utkání proti Heraclesu a dokázalo zvítězit těsným výsledkem 2:1.

Utkání začalo ve vlažném tempu. Oba celky se spíše oťukávaly, a tak diváci moc dobrou podívanou nesledovali. Více ze hry z ubívajícím časem měli domácí hráči. Do první větší šance se dostal Rasmus Elm, avšak jeho pokus s přehledem zlikvidoval hostující brankář.

Zajímavý byl závěr prvního poločasu. Běžela 41. minuta a Glynor Plet svou přihrávkou našel samotného Overtooma, který tvrdou ranou poslal hosty do vedení. Z toho se však neradovali dlouho. O dvě minuty později se totiž k míči dostal Sigthorsson a díky nedůsledné obraně hostů dokázal tvrdou ranou srovnat.

Druhý poločas začal také opatrně. Ze hry však měl více domácí celek, který také usiloval o druhou branku v utkání. Paradoxně se do výborné šance dostali hosté. Na perfektní centr ze strany si naběhl Marko Vejinovic, jeho pokus však skončil pouze v náruči domácího brankáře. Do konce duelu zbývaly poslední dvě minuty a v tom přišla smrtící rána domácích. K míči se po dobré kombinaci dostal Jonathas a přesnou ranou rozhodl, že jeho celek získá tři body za těsné vítězství 2:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele