základní část, 19. kolo
18.12.2010 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

ADO Den Haag - Willem II 2:1

Den Haag zvládl utkání proti Willem II a zvítězil těsně 2:1.

Utkání začalo rozvážně. Oba celky se spíše oťukávaly. V 10. minutě však přišla zajímavá akce, při které se domácí celek mohl radovat ze snaného vedení. Domácí Verhoek se dokázal v téže minute uvolnit a přesným centrem do pokutového území hledal své spoluhráče. Celou situaci přečetl však bránící Vossebolt. K jeho smůle však jeho hlavičkový pokud zapadl přímo za záda hostujícího brankáře a domácí šli do vedení.

Zbytek poločasu nenabídl nic pěkného. Domácí celek bránil své vedení a hostující celek k ničemu nepustil. Druhý poločas začal zajímavě. Hosté se dostali do nátlaku a tlačili na domácí obránce. Běžela 51. minuta a na rohový kop Larse Huttena si naskočil Biemans a přesnou střelou srovnal stav utkání, při čemž fanoušci hostujícího celku měli důvod k oslavám.

Radost hostů však netrvala dlouho. O pouhou minutu později se totiž před brankou Tiburgu vytvořil závan při kterém si nešťastně do vlastní sítě srazil míč hostující Veli Lampi. Díky jeho nešikovnosti se ADO dostalo do vedení 2:1.

Toto vedení si také Den Haag udržel po zbytek celého utkání a nakonec se mohli domácí radovat z cenného a celkem šťastného vítězství 2:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele