základní část, 30. kolo
04.04.2010 14:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Willem II - PSV Eindhoven 0:1

Willem II přivítalo na své půdě zvučné PSV. Ve vyrovnaném utkání nakonec domácí celek jednou inkasoval a prohrál tak těsně 0:1.

Domácí začali opatrně a s velkým respektem. PSV ze začátku ovšem moc neútočilo a vyčkávalo na chybu domácího celku, ta ovšem nepřicházela. V jedné z mála šancí se objevil hostující Otman Bakkal. Proti němu ovšem dobrým zákrokem vystoupil Maikel Aerts v brance domácích.

Neuběhlo však mnoho a Bakkal se objevil znovu v dobré pozici. Tentokrát si to individuální akcí namířil přímo na branku Tilburgu, avšak v pozoru byl stoper domácích, který včasným skluzem zabránil Bakkalovi ve střele z dobré pozice.

Blížil se konec první půle a s ním přišla velmi dobré šance pro hostující PSV. V prakticky stoprocentní šanci se ocitl Danny Koevermans, ten ovšem nečekal, že míč propadne až k němu a tak ve zmatku nedokázal trefil odkrytou část domácí branky.

Druhý poločas začal lépe pro domácí celek. Ten se v krátkém sledu dostal dvakrát do dobré šance. Nejprve v dobré pozici ohrozil hostující branku Said Boutahar, avšak jeho pokud byl pro hostujícího brankáře pouhým pamlskem. Poté ovšem nebezpečněji mířil mezi tři tyče aktivní Demouge. Jeho pokus Isaksson v brance PSV se štěstím vyškrábl na roh.

Utkání se potom dostalo do značně nudné pasáže, ve které oba celky prakticky nehráli. Ta skončila až deset minut před koncem kdy PSV začalo bojovat o tři body. Velkou chybu předvedl v 81. minutě bránící Van der Heijden, když nečistým zákrokem poslal k zemi útočícího protihráče. Rozhodčí okamžitě nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil Balázs Dzsudzsák a se štěstím jen přetavil ve vedoucí branku.

Náskok si hosté už udrželi a ve vyrovnaném utkání nakonec zvítězili těsně 0:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
AjaxFans

Haluzácí

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě ty bys měl být dneska ticho!

Reagovat
AjaxFans

Ani neé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele