základní část, 4. kolo
22.08.2009 19:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Willem II - Heracles Almelo 0:1

Almelo zatím mile překvapuje všechny odborníky. Místo tvrdých bojů v dolních patrech tabulky se totiž drží v klidném středu. To i díky hodně důležité výhry nad Tilburgem, kterou se mu povedlo v tomto kole uhrát. Jediným střelcem zápasu se stal Bas Dost.

Již od začátku měli hosté nad svým soupeřem mírně navrch. Na svůj jediný gól sice čekali až do 66. minuty, ale vše mohlo být úplně jinak hned v úvodní desetiminutovce, kdy se zjevil v dobré šanci Willy Overtoon. Kamerunský záložník šel sám na gólmana Aertse, jenže v souboji jeden na jednoho neuspěl. V 16. minutě se tito dva objevili v hlavní roli podruhé a opět z tohoto souboje vzešel vítězně Aerts, který si se střelou z hranice pokutového území poradil.

O sedm minut později dal o sobě vědět konečně také Tilburg, konkrétně nová posila Gerson Sheotahul. S jeho hlavičkou z malé vzdálenosti se ovšem gólman Martuin Pieckenhagen poradil. Na druhé straně nebezpečně pálil Fledderus, ale opět zasáhl výborně Aerts, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Dvě minuty po změně stran stačily na to, aby si Willem vypracoval gólovou příležitost. Opět to brankou ale neskončilo. Brazilský obránce Leonardo Veloso si naskočil ve výborné pozici na centr Gregoireho, jenže jeho hlavička byla příliš slabá, a proto si s ní Pieckenhagen poradil bez větších potíží. V 66. minutě přišel zlomový moment celého utkání. Douglas poslal centr na hranici pokutového území, kde míč napálil z voleje Dost. Střela mu sice úplně nesedla, ovšem od země se odrazila až za záda překvapeného Aertse a rozhodla o třech bodech pro Heracles.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele