základní část, 28. kolo
20.03.2010 18:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Willem II - FC Utrecht 0:3

Utrecht potvrdil zlepšující se formu, když na půdě zdecimovaného Willem II dokázal zvítězit rozdílem třídy 3:0.

Utrecht na svého soupeře vlétl již od prvních minut. Hosté jednoznačně přijeli s cílem zvítězit a svůj úkol začali plnit hned v samém začátku utkání. Stupňující se tlak nakonec své ovoce přinesl. Po velké chybě Biemanse, který svou nešikovností přihrál míč přímo do nohy soupeře. Této chyby využil adresát nepovedené přihrávky Mulenga, který se díky své pozornosti dostal do solidní pozice a tvrdou střelou poslal hosty do vedení.

Poté ovšem mohlo přijít rychlé vyrovnání. Do dobré šance se díky své agresivitě dostal domácí Mitchell Donald. Ten si ovšem netroufnul jít s míčem blíže, a tak svou střelou zpoza vápna pouze otestoval pozornost hostujícího brankáře.

S blížícím se koncem prvního poločasu se do dobrých pozic dostávali především domácí hráči. O pořádný rozruch se postaral Boutahar, který se objevil ve stoprocentní šanci na vyrovnání. Hostující brankář ovšem proti jeho pokusu vytáhl perfektní zákrok a do šaten se šlo za vedení Utrechtu.

Do druhé půle nastoupil domácí celek překvapivě aktivněji. V dobré pozici se znovu objevil Boutahar, avšak tentokrát jeho ppokusu scházela notná dávka přesnosti a vyrovnání se nekonalo.

Neuběhlo však mnoho a pravidlo "nedáš - dostaneš" se znovu projevilo jako pravdivé. Hostující hráči zatlačili všechny domácí bojovníky na vlastní polovinu a souvislým tlakem je pomalu ale jistě nutili k chybám. Díky tomu se k míči v dobré pozici dostal Wuytens a nekompromisní střelou zvýšil na 0:2.

Po pěti minutách na tom byli domácí mnohem hůře. Po pravé straně se uvolnil Asare a díky své rychlosti si dokázal vytvořit velice dobrý náskok před svými pronásledovateli. Po pár metrech, co se uvolnil, tak dostal možnost naservírovat přesnou přihrávku přímo do pokutového území. Na jeho měkký míč si naběhl Schut a přesnou hlavičkou stanovil konečné skóre 0:3.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele