základní část, 14. kolo
22.11.2009 14:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Willem II - ADO Den Haag 1:1

Celek Willem II v rámci 14. kola přivítal na své půdě Den Haag. Domácím však role mírného favorita nesedla a nedokázali využít dlouhodobou přesilovku. Utkání tak nakonec skončilo remízovým stavem 1:1.

Začátek utkání patřil překvapivě hostujícímu celku. Ten se hned od úvodu rozhodl svého soupeře překvapit a vrhnul se do útoku. O první šanci se postaral Buijs. Jeho pokus postrádal ovšem potřebné parametry jak v přesnosti tak v síle a domácího brankáře vůbec neohrozila.

Poté ovšem přišla řada na domácí hráče. Ziljer si potáhl míč po pravé straně a přesným centrem našel volného Demougeho. Naštěstí pro hostující celek stál v blízkosti domácího hráče bránící Derijck a svým včastným zásahem zabránil svému soupeři v zakončení.

Poté ovšem přišla pro hostující celek tvrdá rána. Domácí hráči převzali iniciativu a bušili do svého soupeře, jak jen to šlo. To psychicky nezvládl hostující Ammi a svým brutálním zákrokem donutil rozhodčího vytáhnout rovnou červenou kartu.

Od té doby tedy hostující celek hrál v deseti a bylo jen otázkou času, kdy se domácí dostanou do vedení. Začal druhý poločas a překvapivě lepším týmem byl Den Haag, který neměl co ztratit. Přišla 66. minuta a v dobré vzdálenosti se uvolnil Soltani. Napřáhl ke střele a poslal překvapivě ADO do vedení.

Domácí zjevně zaskočeni ovšem nešli do kolen. Do konce utkání zbývalo patnáct minut a aktivní Ziljer se znovu prosmýkl kolem bránících hráčů a svým přesným centrem našel Demougeho. Ten měl tentokrát pro sebe více času a přesnou střelou dokázal vyrovnat na konečných 1:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele