základní část, 22. kolo
07.02.2010 14:30 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - SBV Vitesse 2:0

Souboj dvou celků ze středu tabulky zvládlo lépe domácí Venlo. V deváté minutě si vstřelil vlastní branku hostující Sprockel a Vitesse jí už napravit nedokázalo. Výhru 2:0 pak pečetil dvě minuty před koncem krásně zahraným přímým kopem Paauwe. Venlo se díky třem bodům vzdálilo bezpečně sestupovému pásmu a na soupeře si navíc vytvořilo čtyřbodový náskok.

Domácí se už v deváté minutě ujali vedení. Auassar se vydal do vápna a předal balón před branku, kde si z bezprostřední blízkosti přihrávku srazil do vlastní sítě Sprockel. Hned na to se Vitesse snažilo o vyrovnání, jenže Kolk z vyložené pozice střílel jen doprostřed branky. Po půlhodině hry pálil Kolk po centru zprava od Hofse znovu, jenže ani jeho nůžky na gólmana Begoise nevyzrály.

Hned minutu po poločasovém hvizdu se musel mezi třemi tyčemi ohánět hostující brankář Velthuizen, jenž po rychlé akci VVV nohou jen tak tak vyrazil střelu Calabra z vápna. Ani Schaken pak z akrobatické dorážky branku trestuhodně netrefil. O pár chvil později vytasil Velthuizen další reflexivní zákrok, Calabrovu tvrdou hlavičku mířící pod břevno fantasticky vyrazil.

Vitesse předvedlo hezkou akci v 65. minutě, Buttner si našel na hranici ofsajdu krásně místo ve vápně, jenže jeho slabý pokus polapil v pohodě Begois. Jinak bylo i nadále lepším mužstvem Venlo. V 88. minutě ukončil zápas druhou brankou Paauwe, na jehož ránu z přímého kopu už tentokráte Velthuizen neměl.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele