základní část, 10. kolo
18.10.2009 12:30 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - Roda JC 1:1

Venlo znovu potvrdilo roli remízového krále, když v 10. kole holandské Eredivisie "oslavilo" svou sedmou remízu v sezoně. Tentokrát se rozešlo smírně s Rodou, když po devadesáti minutách svítil na tabuli stav 1:1.

Začátek utkání patřil domácím. Ti se již ve 13. minutě dostali do slibné šance zásluhou Achmeda Ahahaouiho, ten ovšem v dobré pozici zaváhal a dal šanci vyniknout hostujícímu brankáři Castrovi, který svůj celek podržel.

Postupem času hostující Roda srovnala krok s domácím celkem a začala se osmělovat k útočným výpadům. První přišel po chybě domácího Fleurena, toho o míč připravil aktivní Skoubo. Ten se dostal až před domácího brankáře a efektivním lobem poslal hostující celek do vedení.

Skoubo mohl přidat další branku o pár minut později. Tentokrát však byl domácí brankář připraven a míč za svá záda nepustil.

Druhý poločas, přesněji jeho začátek, patřil znovu domácímu celku. Ten se snažil srovnat brankový stav hned od úvodu druhého dějství. Avšak na kopačkách domácích hráčů seděla nepřesnost a viditelná nervozita.

Až přišla 61. minuta a sní slibná šance domácích. K míči se dostal Leemans, prošel přes bránícího hráče Rody a tvrdou ranou překonal brankáře Castra. Stav byl tedy srovnán. Remízový král z Venla se postupně smiřoval s dalším nerozhodným stavem, avšak mohl i zvítězit. V samotném závěru si na střelu troufnul Auassar, ten bohužel vyslal svůj projektil na břevno.

Autor: Petr Zajíc / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele