základní část, 12. kolo
30.10.2009 20:45 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - NAC Breda 1:1

Venlo i nadále pokračuje v získávání remíz. Po dvanáctém kole jich má na svém kontě už osm. Nerozhodný výsledek uhrálo také v páteční předehrávce proti Bredě. Zápas nakonec skončil za stavu 1:1.

Blíže k výhře ale určitě měli domácí, kteří většinu zápasu hráli v početní výhodě, když již v 17. minutě viděl červenou kartu hostující Schilder. Ten však nevyl jediný, jenž utkání opustil o několik minut dříve. V samotném závěru si červený kartónek z rukou rozhodčího prohlédl taktéž Gilissen. I v devíti lidech ale Breda bod uhájila.

První půle skutečně nebyla nikterak ohromující. První vzrušení přišlo až s vyloučením Schildera, který opustil hřiště po nevybíravém faulu na Schakena. Podle očekávání mělo následně více ze hry Venlo a nadělalo párkrát Rouwelaarovi nepříjemné problémy.

Jako například při šanci Pauweho, který proletěl špatně bránícího obranou Bredy jako vítr a dostal se k zajímavé střele - trefil ale nakonec pouze boční síť. Gól nám přinesla až 38. minuta. Z malé vzdálenosti zakončoval Van Kouwen a Rouwelaar byl při této příležitosti skutečně bez šance. Do kabin tak šlo ve vedení Venlo.

Jenže po změně stran se zcela nečekaně uchýlilo především k bránění jednogólového vedení. Jak se později ukázalo, zbytečně na to doplatilo. Už v 54. minutě mohl potrestat pasivitu domácích Kwakman, ovšem jeho nebezpečná střela letěla nad břevno.

Následně se pokoušel o zakončení také Sjors Verdellen, ale druhý gól pro Venlo nepřidal. Hodně jej to muselo mrzet zvláště v 68. minutě, kdy se opřel do míče Leonardo a poslal jej do sítě. Sedm minut před koncem viděl červenou kartu již zmiňovaný Gilissen. Ani proti výrazně oslabenému soupeři se však VVV střelecky prosadit nedokázalo.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

domaci potvrdia dobry vykon z predchadzajucich zapasov a tentoraz vyhraju 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele