základní část, 31. kolo
10.04.2010 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Sparta Rotterdam - Heracles Almelo 1:1

Heracles je nejpříjemnějším překvapením této sezony, ovšem v dnešním utkání na půdě Sparty Rotterdam svou roli favorita nezvládl a po vyrovnaném utkání si domů veze pouze bod za remízu 1:1.

Utkání začalo lépe pro Spartu, ta se totiž hned od úvodních minut držela jasných taktických plánů. Heracles k ničemu nepouštěla a dokonce si dokázala vytvořit i solidní šanci. Aktivní Duplan se dostal do dobré pozice, avšak jeho pokus dokázal hostující brankář vyškrábnout na roh.

Sparťané nemuseli na další šance čekat dlouho. Taktovku drželi domácí a Heracles se do utkání pouze stěží dostával. V dobré šanci se objevil Rydell Poepon, který si velice dobře porozuměl s nahrávajícím Edwinem van Buerenem. Poepon však ani ve vyložené šanci nedokázal skórovat.

První poločas skončil nerozhodně, avšak mnohem více z něho měl právě domácí celek. Do druhé půle ovšem lépe vstoupil favorit. Aktivní byl zejména Dost a jeho spoluhráč Douglas. Oba dva si s obranou Sparty pohrávali a dvě minuty po začátku druhé půle přišla odměna. Douglas s přehledem našel volného Dosta, který tvrdou ranou poslal hostující celek do vedení.

Z toho se však hosté neradovali dlouho. Uběhlo ani ne pět minut a domácí v rychlém útoku dokázali srovnat. Míč si totiž našel cestu na rychlonohého Duplana, a ten se ve své šanci nemýlil. Utkání ovšem poté značně zchudlo. Kdo čekal útok Heraclesu na tři body, tak se pletl. Sparta si cennou remízu hlídala a hostující celek marně hledal cestičky kudy a jak uspět. Sparta nakonec remízu ubránila až do konce a Heracles si tak odváží pouhý bod.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele