základní část, 32. kolo
14.04.2010 20:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

SC Heerenveen - PSV Eindhoven 2:2

Boj o titul se definitivně zúžil na dva týmy, PSV totiž jen remizovalo v Heerenveenu 2:2 a s největší pravděpodobností už svoji aktuální třetí příčku nevylepší. I domácí tým, kterému se povedlo dvakrát rychle vyrovnat, již nemá ve zbytku sezóny o co hrát.

Hosté z Eindhovenu měli po remíze s Feyenoordem nůž na krku a podle toho taky vypadal úvod utkání a vlastně i celý první poločas. PSV mělo více ze hry a také mohlo jít brzy do vedení, jenže maďarský křídelník Dzsudzsák zblízka Timmera nepřekonal. Na opačné straně hřiště málem přivedl Abe Lenstra Stadion do varu Haglund, po Losadově standardce ale hlavičkoval těsně nad.

Branky tak začaly padat až po přestávce. Ve 49. minutě nacentroval eindhovenský Simmons a Dzsudzsák se z jasné pozice tentokrát nemýlil - 0:1. Hostující vedení ale mělo jepičí život, dvě minuty nato totiž nacentroval z pravé strany Beerens a Sibonova hlavička byla přesná - 1:1.

Hosty to ale neotřáslo a v 63. minutě se znovu ujali vedení, když přečíslení dvou proti jednomu ideálně vyřešili Toivonen s Manolevem a druhý jmenovaný bez větších potíží zakončil - 1:2. I tentokrát se však PSV neradovalo dlouho, oproti prvnímu případu jen o minutu déle. Pak se ale znovu zhostil role nahrávače Beerens a jeho oslovení zhodnotil v branku Wojciechowski, který tak vyrovnal na konečných 2:2.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele