základní část, 12. kolo
31.10.2009 18:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

SC Heerenveen - ADO Den Haag 3:0

Heerenveen přivítal v důležitém utkání na domácí půdě ADO Den Haag. Utkání 12. kola Eredivisie se domácím povedlo a dokázali nakonec zvítězit hladce 3:0, přičemž se dvakrát trefil český reprezentant Michal Papadopulos.

Domácí potřebovali zvítězit, a tak do utkání naskočili s plnou vervou. To neslo své ovoce a během prvních minut se "srdíčka" chopila iniciativy hry. O první větší šanci se přihlásili také domácí a to zásluhou Viktora Elma. Ten se ocitl osamocený v dobré střelecké pozici a mohl otevřít skóre, avšak nervozita udělala své a stav zůstal nezměněn, když poslal míč vysoko nad hostující branku.

Průlom přišel v 21. minutě. Hosté byli pod domácím tlakem a v pokutovém území ADO se nedomluvili obránci. Ti nedokázali odkopnou poskakující míč, který skončil až u volného Beerense. Ten se s ničím nepáral a míč okamžitě poslal za záda bezmocného brankáře Den Haagu.

Domácí se poté zatáhli a čekali útočnou vlnu hostů. Ta ovšem nepřicházela, a tak se hra změnila na vyčkávanou. Agresivní hra uprostřed hřiště vyvrcholila ve 44. minutě, kdy se po druhé žluté musel odebrat předčasně do šaten hostující Bosschaart.

Nudná hra pokračovala i ve druhé půli a diváci se pomalu, ale jistě začali nudit. Z polospánku však všechny probudil až český reprezentant Papadopulos. Ten začal po hřišti prakticky létat, když nejprve zkoušel své štěstí zpoza šestnáctky, jeho střela ovšem jen těsně minula tyč branky Den Haagu. Ovšem v 63. minutě již mohl Papadopulos oslavovat. Popov doslova načechral centrovaný míč na českého reprezentanta a ten již neměl sebemenší problém zvýšit na 2:0.

Uběhlo čtrnáct minut od branky Papadopulose a Heerenveen mohl znovu slavit. Tentokráte se po straně uvolnil Assaidi. Pohrál si s hostujícími obráncí a přesným centrem našel znovu Papadopulose, který hlavou stanovil na konečných 3:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele