základní část, 20. kolo
31.01.2010 14:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - PSV Eindhoven 0:0

Vitesse na domácí půdě přivítalo silné PSV. To však v rámci utkání 20. kola Eredivisie postrádalo sebemenší sílu a odevzdaným výkonem darovalo domácímu celku bod za bezbrankovou remízu 0:0.

Hosté ovšem začali výborně. Hned od úvodních minut se hnali do útoku a aktivní byli zejména střelci Ola Toivonen a Danko Lazovič. Bohužel však ani jeden nedokázal najít recept na překonání domácího brankáře. Od jejich prvních pokusů však neuběhlo mnoho a Lazovič se znovu dostal do dobré šance. I tentokrát však proti jeho pokusu stál připravený brankář domácích a jeho střelu vytěsnil nad svou branku.

Poté ovšem oba celky jakoby spíše hrály opravdu na remízu. PSV se nikam netlačilo, což vyhovovalo domácímu Vitesse. To díky dobře organizované obraně dokázalo odolat úvodnímu nátlaku a hra mu vyhovovala.

S koncem první půle se do dobré šance ještě dostal Ooijer, avšak ani on nedokázal změnit stav utkání. Do druhé půle se tedy vstupovalo za bezbrankového stavu a fanoušci obou celků doufali, že se dočkají branek. Bohužel však již úvod druhé půle ukázal, jaké že druhé dějství bude.

Opatrnost a útočná impotence. Přesně tak by se dal charakterizovat druhý poločas. Na kopačkách hráčů obou celků byla znát jistá nervozita. Divákům se fotbal přestával líbit a v polovině druhé půle někteří stadion opustili. O první šanci domácích se poté postaral Santi Kolk, avšak ani on nedokázal s gólovou nemohoucností tohoto utkání nic udělat.

Utkání se tedy dohrálo v klidu a bez většího vzrušení. PSV tak prakticky odevzdaným výkonem Vitesse darovalo remízu 0:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele