základní část, 32. kolo
14.04.2010 19:00 CET
4 : 2
(2:2)

Reportáž

Roda JC - VVV Venlo 4:2

Roda si doma poradila s Venlem snadno poměrem 4:2.

Vyrovnaný první poločas začal celkem rychle brankami. Již ve 3. minutě se totiž domácí celek dostal do vedení, když se v dobré šanci objevil Janssen. Ten ukázal, že i v prekérních situacích dokáže zachovat chladnou hlavu a přesnou střelou poslal domácí do vedení.

Čas plynul a domácí jasně dominovali hře. Kombinační hra po zemi, dokázala vyšachovat ze hry i několik hráčů hostujícího celku. Tato vcelku pohledná hra přinesla i své ovoce, když se v 21. minutě objevil sám před brankářem Jan-Paul Saeijs. Ani on ve své šanci nezaváhal a domácí již vedli o dvě branky.

Z dvoubrankového vedení se však Roda neradovala dlouho. O dvě minuty později totiž snížil stav utkání s rychlého protiútoku Emenike Alex Nkume, aby o deset minut později mohl srovnat stav zápasu na 2:2 z volného kopu Gonzalo García-García.

Tím skončil první poločas a na řadu měl přijít poločas druhý. V tom se měl lámat chleba a již jeho začátek ukázal, kdo že nejspíše odejde jako šťastnější.

V 64. minutě si totiž na perfektní centr ze strany naskočil Mads Junker a hlavou poslal svůj tým znovu do vedení. V tom ovšem hostující celek jakoby přestal hrát. Herně na tom byli domácí lépe a fyzicky jakbysmet. Hosté v utkání rezignovali a spíše vyčkávali na hvizd rozhodčího.

S blížícím se koncem utkání ovšem aktivní domácí hráč Skoubo využil laxního přístupu hostující obrany a kosmeticky upravil stav utkání na konečných 4:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele