základní část, 18. kolo
19.01.2010 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Roda JC - PSV Eindhoven 0:1

Nizozemské Eredivisie vévodí po 18 odehraných kolech PSV Eindhoven, ten si totiž poradil s Rodou Kerkade na jejím hřišti, když jedinou branku utkání dal Koevermans.

Domácí Roda začala utkání lépe, v první velké šanci se ocitl obránce Jean Paul Saeijs, nicméně brankář PSV Andreas Isaksson svůj tým podržel. V dalším zakončení se ocitl Mads Junker, bývalá hvězda Vitesse si ale v zakončení po skvělé přihrávce nevedla dobře. Aktivnější Roda ale ze své převahy nic nevytěžila, a tak bylo na "řadě" PSV. Nedávný soupeř pražské Sparty v Evropské lize se dostal do vedení díky chybě Castra.

Stanislav Manolev vypálil, jeho střelu brankář Castro překvapivě neudržel a pro dorážejícího Dannyho Koevermanse již nebyl problém skórovat - 1:0 pro hostující PSV Eindhoven.

Eindhoven mohl vzápětí své vedení navýšit, ovšem Danko Lazovič, a po něm Ottman Bakkal ztroskotali na Castrovi, přesněji řečeno Castro vychytal Lazoviče a Bakkal pálil vedle. V závěru zápasu sahala domácí Roda po spravedlivém vyrovnání, jenomže střela Arnauda Sutchuina příliš starostí švédskému brankáři ve službách PSV nenadělala. PSV hubené vedení uhlídalo a připsalo si důležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele