základní část, 12. kolo
31.10.2009 19:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

PSV Eindhoven - SBV Vitesse 1:0

PSV potvrdilo v utkání 12. kola Eredivisie roli favorita a těsně porazilo na své půdě hostující Vitesse 1:0.

Utkání začalo celkem v opatrném pojetí. Oba celky vyčkávaly na chybu soupeře. Ta ovšem nepřicházela. V prvních minutách však měli ze hry více hosté. První šance byla také z jejich kopaček, a to když se sám před domácím brankářem objevil Claudemir. Ten ovšem vyhořel a nechal spíše vyniknout Isakssona. Nudné utkání negradovalo a šance nepřicházely. Po fotbalové podívané byla v tu chvíli opravdu sháňka.

Prakticky první velká šance přišla s tou brankovou. Běžela 63. minuta a míče se zmocnil Danko Lazovič. Prošel přes bránícího hráče a přesným centrem našel Dzsudzsaka, ten svou šancí nepohrdl a poslal domácí do vedení. O deset minut později mohl výsledek upravit Toivonen. Ten ovšem v dobré střelecké pozici nedokázal míč kvalitně trefit a tak z těsné blízkosti přestřelil.

Tím prakticky utkání skončilo. Bez jediné šance hostů a s minimem šancí domácích. Ti však dokázali vytěžit cennou branku a zaslouženě zvítězili 1:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele