základní část, 2. kolo
09.08.2009 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

NAC Breda - Heracles Almelo 0:0

Ani favorizovaná Breda nedokázala najít na Heracles recept a vybojovala pouze bod ze bezbrankovou remízu. Heracles tak s outsiderů vstoupil do nového ročníku nejlépe a čtyři body ze dvou duelů jsou určitě dobrým znamením. Tým z Almela tentokrát oproti minulým zápasům těžil podle předpokladů ze zabezpečené obrany a perfektní výkon předvedl hlavně brankář Pieckenhagen.

Diváci ani litovat nemuseli, že byl v Bredě zavřený stadion, nic moc zajímavého se totiž neurodilo. Domácí se mohli dostat do vedení už v 8. minutě, kdy divoce pálil kousek za hranicí vápna Tyrone Loran, ovšem poprvé předvedl brilantní zákrok Martin Pieckenhagen a vyrazil mimo. O deset minut později se mohl stav poprvé měnit, na roh Robberta Schillera si naskočil Kees Kwakman a jen o milimetry minul přední tyč.

Hosté se do první akce dostali v 25. minutě, dlouhý pas vyslal Mark Looms a dobře si naskočil hlavičkou Bas Dost, ovšem na prázdném stánku zazvonila pouze pravá tyč. Šest minut po přestávce zahrozil Bas Dost podruhé, nicméně jeho ránu skvěle zlikvidoval gólman Jelle ten Rouwelaar. Domácí v druhém dějství zahrozili po přímém kopu Anthonyho Lurlinga, ovšem přímá střela za zeď se opět těsně mezi tři tyče nevešla.

Poslední možnost na zisk tří bodů promarnil opět Lurling, kdy zleva vypálil z vápna na přední tyč, znovu ovšem jeho přízemní střelu perfektně zastavil Pieckenhagen a skóre se už proto neměnilo. Hlavně jemu mohou hosté děkovat za zisk cenného bodu, Breda zřejmě bude mírně zklamaná. V příštím kole se pokusí získat ztracené body v Groningenu, Heracles přivítá na svém stánku favorizovaný Feyenoord.

Autor: Viktor Sandev / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Over 2,5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele