základní část, 16. kolo
06.12.2009 16:30 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Heracles Almelo - SC Heerenveen 3:1

Heracles v 16. kole nejvyšší holandské Eredivisie přivítal na své půdě tápající Heerenveen. V nudném utkání, však padly celkem čtyři branky a domácí s přehledem zvítězili 3:1.

Začátek utkání patřil domácímu celku, který s již od prvních minut hnal za první brankou zápasu. Heracles se chtěl dostat rychle do vedení a to se mu také prakticky podařilo. Běžela totiž 16. minuta a k míči se dostal Looms, který se do míče pořádně opřel a tvrdou ranou nedal brankáři šanci.

Hosté se do utkání dostali až po necelé půlhodině hry. O první vážnou šanci se postaral Assaidi. Ten se díky své dravosti dostal do těsné blízkosti brankáře hostujícího celku a vyzkoušel tak své štěstí. Bohužel pro něj, však neměl štěstí dostatek a tak jeho pokus skončil pouze v náručí hostujícího brankáře.

Poté ovšem přišla 27. minuta a s ní centrovaný míč do pokutového území, který bohužel pro hostující celek zastavil bránící Nielsen. Rozhodčí neváhal a okamžitě ukázal na puntík pokutového kopu. K míči se postavil Overtoom a s přehledem poslal domácí již do dvoubrankového vedení.

Neuběhlo mnoho a Overtoom mohl přidat i třetí branku, bohužel pro něj, však mířil nepřesně. Tím prakticky skončil první poločas a ke slovu se dostal poločas druhý. Ten bohužel nebyl o nic lepší než ten před ním, avšak nabídl také dvě brankové příležitosti.

Po nudném poločase si právě brankové příležitosti schoval tento duel na samotný závěr. Nejprve přišla 82. minuta a s ní dobrá akce Heerenveenu. Assaidi si na hranici pokutového území připravil míč k ráně a vyslal technickou parádu, po které snížil na 2:1 a vykřesal tak naději alespoň na bodový zisk.

Tu však v nastaveném čase zabil Dost. Ten se totiž dostal do slibné pozice a tvrdou ranou k tyči stanovil konečné skóre 3:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele