základní část, 22. kolo
07.02.2010 14:30 CET
1 : 2
(1:1)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - AZ Alkmaar 1:2

Letošní účastník Ligy mistrů AZ Alkmaar si odváží všechny tři body ze stadionu De Kuip, kde porazil 2:1 domácí Feyenoord Rotterdam. Za vítěze se trefili El Hamdaoui a Moreno, Feyenoord branku nevstřelil, výstavního vlastence si dal Wernbloom.

Utkání bylo soubojem loňského mistra s týmem, který má vždy pohárové ambice. Jenomže AZ se vůbec nedaří a ani Feyenoord nijak neoslňuje.Ve 28. minutě zahrávali hosté rohový kop a El Hamdaoui před brankou jakýmsi karate chvatem poslal Alkmaar do vedení - 1:0. Vyrovnání přišlo o deset minut později, De Guzman se dral do zakončení, v tom chtěl evidentně zahrát na jistotu Wernbloom, ovšem míč trefil tak nešťastně, že si vstřelil vlastní gól. Brankář hostujícího AZ neměl proti jeho vlastenci žádnou šanci.

AZ začalo druhý poločas lépe, Moisander se dostal po rohu do zakončení, trefil však jen dobře postaveného Wijnalduma. Ve 49. minutě na sebe upozornil také Feyenoord, Leroy vypálil levačkou ale netrefil cíl.Tři minuty před koncem utkání udeřil Alkmaar znovu po rohovém kopu, centr usměrnil hlavou do branky Moreno a zajistil hostům velmi cenné vítězství 2:1 na hřišti Feyenoordu Rotterdam.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele