základní část, 15. kolo
29.11.2009 14:30 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Utrecht - NAC Breda 3:1

Utkáním mezi domácím Utrechtem a hostující Bredou pokračovalo 15. kolo holandské Eredivisie. Utkání nabídlo překvapivě fotbalovou nudu, avšak i přesto přineslo čtyři branky a konečné vítězství domácích 3:1.

Utrechtu patřil úvod utkání a do první velké šance se dostal již ve 2. minutě a to zásluhou útočícího Asareho, ten ovšem v zakončení nezachoval chladnou hlavu a jeho střela skončilo vysoko nad brankou hostů. Hosté na tuto skutečnost odpovídali šancí Leonarda, avšak ani ta se neujala, a tak se stav neměnil.

První poločas se poté proměnil v sérii nevydařených pokusů o vstřelení branky. Do poločasové přestávky se tedy šlo za bezbrankového stavu a na řadu přišel poločas druhý a s ním i první branky.

První přišla v 55. minutě, a to z kopačky domácího Vandenbergha, který se dokázal v pokutovém území hostujícího celku zorientovat nejlépe a tvrdou ranou poslal domácí celek do vedení. Neuběhlo mnoho a domácí se znovu mohli radovat z branky. O čtyři minuty později se totiž k míči dostal Nijholt a technickým pokusem poslal svůj celek již do dvoubrankového vedení.

O dvě minuty později ovšem přišel kontaktní gól z hostující strany. Míče se zmocnil hostující Gorter a naservíroval ho volnému Amoahovi, který v klíčové situaci zachoval chladnou hlavu a vykřesal pro Bredu naději.

Blížil se ovšem samotný konec utkání a s ním měl přijít nápor hostujícího celku, ovšem ten nepřicházel, a tak přišla 90. minuta a s ní rozhodující okamžik, ve které se uvolnil Mulenga a tvrdou ranou stanovil konečný stav utkání na 3:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele