základní část, 2. kolo
09.08.2009 14:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Twente - PSV Eindhoven 1:1

PSV Eindhoven stále čeká na svou první výhru v Eredivisii. Z půdy Twente Enschede se ale tři body nezískávají snadno a nebýt v některých situacích gólmana Isakssona, nemusel být bod vůbec žádný. Jediné dvě branky utkání, které určily remízu 1:1, padly už v první pětadvacetiminutovce.

První větší šanci utkání mělo domácí Twente. V 16. minutě napřáhl z velké dálky Janssen a jeho rána jen těsně minula branku gólmana Isakssona. Domácí se nakonec dočkali gólu o tři minuty později. Rohový kop usměrnil hlavou směrem na Isakssona právě aktivní Janssen, švédský strážce branky míč vyrazil jen nad sebe, kde ho ze vzduchu z bezprostřední blízkosti dotlačil do branky Douglas.

PSV se vrátilo rychle do hry. Dzsudzsak se nádherně uvolnil na vápně a z otočky zamířil přesně k tyči. Brankář Boschker si stačil sáhnout na míč, gólu však už nezabránil. Do poločasu mohl ještě skórovat domácí Janssen, avšak k jeho smůle letěla hlavička pouze těsně nad břevno.

Twente začalo druhé dějství aktivněji a byl to Peréz, kdo ohrozil hostující branku, tentokráte z přímého kopu. Isaksson však vytasil jeden z brilantních zákroků a vytěsnil na roh. V 60. minutě to zkoušel zase Janssen, jenže jeho bombu opět vyrazil skvělý Isaksson.

V poslední dvacetiminutovce mělo více gólovek PSV a Boschker se měl mezi třemi tyčemi co ohánět. Dzsudzsak mohl přidat druhou trefu, nicméně byl jeho pokus sražen nad břevno. A když se ani hostující Koevermans s Lazovičem proti Boschkerovi neprosadili, rozdělily si oba týmy spravedlivý bod.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-0 nebo1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele