základní část, 21. kolo
03.02.2010 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Twente - Heracles Almelo 2:0

Twente dokázalo zabrat a v domácím zápase proti Heraclesu Almelo zvítězilo 2:0.

Utkání začalo pomalu. Oba celky se rozkoukávaly celkem dlouho a první šance přišla až po půlhodině hry. Byl to překvapivě hostující celek, který byl více aktivnější. Bohužel si však nedokázal vypracovat žádnou větší šanci.

Poté o sobě začali dávat vědět domácí, avšak velice často zapomínali na zadní vrátka. Nechybělo mnoho a jedna chyba mohla být potrestána. Wout Brama se snažil vyvést míč, avšak ten ztratil. Toho se rychle zmocnil Kwame Quansah a poslal dlouhý pas na rozeběhnutého Evertona. Ten si pohrál s míčem a tvrdou ranou vyzkoušel pozornost domácího brankáře. Ten byl však připraven.

Ovšem poté přišla i velká domácí šance. Po straně se uvolnil Kenneth Perez a přesným pasem vybídl ke skórování Petera Wisgerhofa. Ten namířil svůj pokus těsně nad branku hostů.

Blížil se konec prvního poločasu a domácí se stále drželi v dobrém tlaku. Twente získalo výhodu přímého kopu. K tomu se postavil Perez a našel nabíhajícího Douglase. Ten si dokázal míč zpracovat a poslal přesnou přihrávku na Ruize, který poslal domácí do vedení.

Tím poslal hostující celek do kolen. Domácí jasně dominovali. Začátkem druhého poločasu šlo vidět, že Twente stojí o to, aby svůj náskok navýšilo. To se však nedařilo, avšak hosté začali více chybovat. Jedné velké hrubky si s blížícím se koncem dopustil Quansah. Té využil N'Kufo a dostal se do slibné pozice, kterou využil a domácí vedli již 2:0.

To Twente stačilo a tak se do ničeho nehrnulo. Naopak hosté neměli ani trochu snahy stav zvrátit a tak utkání stavem 2:0 skončilo.

Autor: Petr Zajíc / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele