základní část, 31. kolo
11.04.2010 14:30 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

FC Groningen - Willem II 4:0

Groningen si doma bez problémů poradil s Willemem II a i nadále má v boji o poslední místenku do play-off navrch nad konkureční Bredou. Naopak hosté z Tilburgu, kteří dnes neudrželi čisté konto ani minutu, se opět přiblížili k sestupu.

Jak již bylo naznačeno, domácí tým začal naprosto senzačně. Hned v první minutě našel van de Laak svou standardkou Enevoldsena, který se levačkou trefil do horního růžku branky - 1:0. Hostující tým se do hry prakticky nedostával a ve 22. minutě Euroborg opět vybuchl nadšením, když nacentroval Matavz a před brankou zcela osamocený Pedersen zvýšil na 2:0. Do půle přidal Groningen ještě třetí branku, tentokrát se míč dostal k Matavzovi a ten zblízka v pohodě zavěsil - 3:0.

Po změně stran hosté vystrčili růžky a v 50. minutě měl jejich první příležitost Demouge, jenže branku přestřelil a gól naopak padl o sedm minut později na druhé straně, když se k pravé tyči trefil Bacuna a upravil na 4:0. Tento stav nakonec byl konečný, neboť van de Laak svým pokusem mířil vedle a uchránil tak Willem II před větším debaklem.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele