základní část, 28. kolo
21.03.2010 14:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Groningen - Roda JC 1:0

Groningen si díky povedenému začátku připsal na konto cenné tři body za vítězství proti Rodě poměrem 1:0.

Domácím se vstup do utkání povedl. Již od první minuty se Groningen do svého soupeře zakousl a naštěstí pro něj mu brzká aktivita přinesla zasloužené ovoce. Ve druhé minutě se totiž k míči dostal Mike Zonneveld, který přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Ajilore Oluwafemiho. Ten svou šancí nepohrdl a přesnou ranou poslal domácí do vedení.

Poté se hra hodně zpomalila. Oba celky věděli, jak na tom jsou, a domácí byli v tomto utkání jasně lepší. Po půlhodině hry se ovšem do dobré šance dostal domácí Tim Matavz. Bohužel pro něj však v klíčovém okamžiku nezvládl svou sílu a odkrytou branku hodně přestřelil.

Do druhého poločasu tak šli veseleji domácí. Radost jim na začátku druhé půle však mohli vzít hostující hráči, přesněji Davy De Fauw. Ten se totiž ocitl za zády obránců a v souboji jeden na jednoho s domácím brankářem. Ten byl ovšem pohotový a jeho pokus hravě zneškodnil.

Po této akci ovšem začala fotbalová nuda. Oba celky hrály opravdu nevýrazně a za zmínku stojí akorát střelecký pokus hostujícího Madse Junkera, který ovšem svou střelou vyrovnat nedokázal.

Utkání se tak dostalo do samotného konce a zdálo se, že vítězství domácích nic neohrozí, Groningen si svůj náskok bránil a hostující útočníci už se viděli dávno v šatnách. Duel byl po devadesáti minutách ukončen a domácí se radovali z těsného vítězství 1:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele