základní část, 23. kolo
13.02.2010 19:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

ADO Den Haag - Willem II 3:0

Den Haag si doma pohrál s Willemem II, když v devadesáti minutách ukázal celku z Tilburgu lekci z produktivity a porazil jej rozdílem třídy 3:0.

Už samotný začátek utkání naznačil, jakým že směrem se bude duel odvíjet. Domácí do zápasu naskočili s chutí a byla na nich znát jistá motivace. V tu chvíli divákům bylo jasné, že pokud bude chtít hostující celek uspět, tak bude muset hodně pracovat.

První ohromná šance, která navíc skončila brankou přišla v 15. minutě. Domácí měli výhodu přímého kopu, ke kterému se postavil Van den Bergh a tvrdou ranou poslal domácí do vedení. Neuběhlo mnoho a střelec mohl přidat i druhou branku, avšak tentokrát se v dobré pozici mýlil.

Hosté byli v utkání prakticky jak na procházce. Zdálo se, že je ani nebaví. Utkání prakticky vzdali ještě dříve než začalo a to bojují o záchranu. Ovšem i přesto si v utkání připsal hostující celek alespoň jednu šanci. K přímému kopu se postavil Boutahar, který přesným centrem našel volného Franka Demougeho. Ten ovšem v koncovce nezachoval potřebný klid a z těsné blízkosti hlavičkoval nad branku domácích.

To bylo ovšem ze strany Willemu II vše. Do druhé půle vešli lépe znovu domácí. Netrvalo dlouho a vedení domácích bylo již dvoubrankové. Přišla totiž 56. minuta a s ní perfektní individuální akce Van den Bergha, který svou druhou brankou poslal domácí do vedení 2:0.

Do konce chybělo jednadvacet minut a domácí stále tlačili. Běžela tedy 69. minuta a Santy Hulst se chopil své šance, když se sám objevil před hostujícím brankářem. V zakončení zachoval chladnou hlavu a rozhodl utkání, když vstřelil branku na 3:0. Ke konci pak ani jeden z celků nic nevymyslel, a tak utkání skončilo tříbrankovým rozdílem.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele