základní část, 26. kolo
06.03.2010 19:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

ADO Den Haag - SBV Vitesse 1:1

Domácí Den Haag na své půdě přivítal SBV Vitesse. V nudném utkání padly dvě branky na začátku druhé půle a oba celky si body rozdělily po remíze 1:1.

Začátek utkání byl opatrný a oba celky spíše vyčkávaly na chybu soupeře. Celkově však do utkání aktivněji vstoupilo hostující mužstvo, které se pomalu dostávalo do ustálenějšího tlaku. Bohužel však chyběly šance, což značně vadilo oku diváka.

Do první šance se však i přes nátlak hostů dostali domácí. Po rohovém kopu si na centrovaný míč nejvíše vyskočil Timothy Derijck a hlavičkou vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře. Ten měl celou situaci pod kontrolou, a tak se stav neměnil.

Na hřišti byl v tu dobu však nejvíce vidět jiný hráč. Nicky Hofs v dresu Vitesse po hřišti lítal jako utržený ze řetězu a svými výpady zaměstnával domácí obranu. Jedním takovým pokusem dokonce vylekal i brankáře, ovšem jeho pokusu scházela přesnost.

První poločas toho moc nenabídl, a tak na řadu přišel poločas číslo dvě. Do toho parádně vstoupili hostující hráči, když se v 57. minutě dostali do velké šance, kterou v úvodní branku proměnil Lasse Nilsson. Ten se díky své agresivní hře dostal k míči a drzým průnikem si to namířil přímo do pokutového území. Tam se prosmýkl kolem bránících hráčů a tvrdou ranou do horního rohu poslal svůj tým do vedení.

Z toho se však Vitesse neradovalo dlouho. Po sedmi minutách přišla totiž odpověď. Na středu hřiště se k míči dostal Bosschaart. Potáhl míč a přesnou přihrávkou našel osamoceného Kuma. Ten si s míčem potykal a parádní ranou srovnal krok se soupeřem.

Bohužel to bylo poslední, co se v zápase událo. Oba celky tušily, že pokud otevřou hru, tak inkasují a toho se chtěly vyvarovat. Utkání se tak spíše dohrálo a oba celky si body rozdělily za remízu 1:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele