základní část, 32. kolo
14.04.2010 21:00 CET
2 : 3
(1:0)

Reportáž

ADO Den Haag - NEC Nijmegen 2:3

V duelu dvou týmu z chvostu tabulky se nakonec radoval Nijmegen, který v závěru zápasu otočil skóre z 0:2 na 3:2 a po tříbodovém zisku má již zajištěnou záchranu. To Den Haag se bude ještě muset hodně snažit, šestnáctá Sparta ztrácí jen jeden bod.

NEC mělo lepší vstup do utkání a po čtyřech minutách málem vedlo, po Sarpongově rohu a hlavičce Pothuizena ale předvedl na zadní tyči skvělý zákrok Coutinho. Domácí brankář tak dal dobrý podklad pro domácí vedení, v 19. minutě narychlo rozehráli Soltani s Immersem, první jmenovaný vystřelil a míč po teči nešťastného Nuytincka zapadl do sítě - 1:0.

Hostující obránce se opět ukázal ve špatném světle krátce po přestávce, když míč odhlavičkoval jen k Verhoekovi a ten z voleje zvýšil na 2:0. Hosté se ale nevzdávali, stále se snažili s výsledkem něco udělat a dvanáct minut před koncem vykřesali naději, když se do centu Ntibazonkizi vložil ten Voorde a hlavičkou snížil.

Dýku do domácích zad pak Nijmegen zasadil během 84. a 85. minuty. Nejprve Sarpongovu standardku usměrnil do vlastní sítě Kum a pár sekund nato si míč rozehraný znovu skvělým Sarpongem tentokrát našel Pothiuzen a hlavičkou dokonal obrat - 2:3.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele