základní část, 1. kolo
02.08.2009 14:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

ADO Den Haag - NAC Breda 1:2

Breda v loňské sezoně vybojovala postup do Evropské ligy a letošní ročník načala vítězstvím. Obětí se stalo mužstvo Haagu, které na vlastním hřišti prohrálo 1:2.

NAC si první šanci vytvořilo až ve 20. minutě, kdy si na hlavičku po Kolkkově centru naskočil Lurling, ale míč namířil pouze do boční sítě. O pět minut později již zamířil Lurling do branky, tentokrát však jeho pokus nohou zlikvidoval brankář Coutinho. 26letý gólman musel zasahovat i proti trestnému kopu Amoaha, ale míč mířil přímo do jeho náruče. Domácí se málem ujmuli vedení ve 35. minutě, kdy zachyboval brankář Jelle ten Rouwelaar, ale míč se nakonec se štěstím odrazil do břevna. Nakonec se situace obrátila a první branku utkání vstřelilo mužstvo z Bredy. Tři minuty před poločasem přeběhl celé hřiště Tim Gilissen a následně poslal pas na Lurlinga, jenž se ve vápně nemýlil a přesnou ranou otevřel skóre. Haag málem ještě v nastavení vyrovnal, ale Knopperův akrobatický pokus z brankové čáry vykopl Feher.

Jak domácí ukončili první poločas, tak taky zahájili ten druhý. Další obrovskou šanci však tentokrát kryl skvělým zákrokem Ten Rouwelaar. Právě tento zákrok proti Immersově střele se ukázal jako rozhodující, když v 67. minutě uklidnil hosty druhou brankou Amoah. Čtvrthodiny před koncem sice ještě snížil Horvath, ale domácím to již nijak nepomohlo.

Autor: Ondřej Holzman / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele