základní část, 34. kolo
10.05.2009 14:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Willem II - PSV Eindhoven 0:3

Před čtrnácti a půl tisíci fanoušky dnes zakončily oba týmy sezonu. Hosté z Eindhovenu byli daleko od dobrého výkonu, dokázali však být efektivnější.

V počátku zápasu byl Willem II lepším týmem, hrál se kombinační a atraktivní fotbal na obou stranách, domácí několikrát vážně ohrozili branku PSV. Do první vážnější šance, která stojí za zmínku se natlačil v 27. minutě Kiki Musampa, jenomže jeho pokus zneškodnil Isaksson. Ten se mohl hned za několik sekund radovat. Toivonen totiž poslal hosty do vedení střelou podél brankáře Aertse.

Druhý poločas byl díky brance svázán do taktiky. Ačkoliv se to na výsledku nepodepsalo, domácí tým hrál útočnější a hezčí fotbal, jenomže často narážel na pečlivou a takticky vyspělou obranu hostů. Druhý zářez do pažby domácích přišel v 59. minutě, maďarský hráč PSV Balász Dzsudzsák totiž tvrdou ránou překonal Aertse v brance domácích podruhé.

Domácí v sobě hledali alespoň ještě trochu sil a přesto inkasovali potřetí. Danny Koevermans čtvrthodiny před koncem určil konečnou podobu výsledku. Ačkoliv však Willem II odcházel s prohrou zavládala spokojenost. Oba trenéři nakonec ocenili diváky a své týmy.

Autor: Daniel Polách / willem-ii.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele