základní část, 25. kolo
28.02.2009 18:45 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Willem II - Heracles Almelo 0:3

Everton Ramos Da Silva dvěma rychlými brankami ve druhém poločase rozhodl o výhře Heraclesu na hřišti Willemu II. V poslední minutě vítězství hostů z pokutového kopu pojistil Ricky van den Bergh.

První šanci zápasu si připsal český legionář v barvách Heraclesu Vojtěch Schulmeister, ale střelu mu zablokoval Arjan Swinkels. Další střelu si připravil Mark-Jan Fledderus a pořádně s ní vystrašil brankáře Aertse, kterého nakonec zachránilo břevno. Další šance již připadla domácímu celku. Rohový kop Boutahara ale Demouge poslal hlavičkou mimo. Sedm minut před koncem prvního dějství na druhé straně překonal brankáře Aertse Van den Bergh, ale i jeho zastavilo břevno.

Přestože se snažil nový kouč Alfons Groenendijk své svěřence nabudit, Willem II nedokázal odpovědět a ve 49. minutě poprvé kapituloval. Schulmeisterův centr z levé strany prošel celým vápnem až k Evertonovi, který měl jednoduchý úkol - 0:1. Heracles nelenil a náskok zdvojnásobil o tři minuty později. Tentokrát míč pro Evertona připravil Fledderus a hostující útočník se ani podruhé nemýlil - 0:2. Po hodině hry se předvedl také hostující brankář Martin Pieckenhagen, když se zaskvěl proti hlavičce Vorthorena. V poslední minutě si ještě vykoledoval penaltu Van den Bergh, kterou vzápětí sám proměnil a definitivně rozhodl o tom, že si Heracles do Almela odveze tři body.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele