základní část, 31. kolo
19.04.2009 14:30 CET
3 : 3
(0:2)

Reportáž

Willem II - ADO Den Haag 3:3

Willem II ukázal velkou psychickou sílu, když dotáhl tříbrankovou ztrátu a nakonec proti Den Haagu vybojoval bod za remízu 3:3.

Utkání začalo překvapivě lépe pro hostující ADO Den Haag, který nastoupil do zápasu s jasným cílem zvítězit a udržet se tak v nejvyšší soutěži. První velká šance přišla již v 5. minutě, kdy Danny Buijs našel díky dlouhému vhazování hlavu volného Karima Soltaniho, který překvapivě poslal hosty do vedení.

Před koncem první půlhodiny přišel další světlý okamžik hostujícího celku. To běžela 28. minuta a k míči se znovu dostal aktivní Soltani, který očividně měl svůj den a svou druhou střelou zápasu vsítil už druhou branku a hosté najednou vedli o dvě branky.

Tím skončil první poločas a domácí po výprasku od Ajaxu v minulém kole marně lapali po dechu. Navíc se hosté ihned po příchodu ze šaten znovu vrhli do útoku a v 52. minutě se k míči dostal osamocený Richard Knopper. Ten svou tvrdou a nekompromisní ranou z malé vzdálenosti zvýšil už na 3:0.

Domácí však nešli do kolen a snažili se o kontaktní branku. Jejich tlak se stupňoval až přišla 70. minuta a pokutový kop pro domácí. K tomu se postavil Mohamed Messoudi, který vykřesal pro Tilburg naději.

Willem II byl najednou v euforii a všichni hráči se tlačili do útoku. Neuběhla ani minuta a před branou hostů s objevil osamocený Frank Demouge, který se nemýlil a rozdíl byl najednou pouze jednobrankový. Domácí byli na koni a vyrovnání se tedy čím dál tím více přibližovalo.

Přišla 76. minuta a po perfektním pasu se uvolnil Georgie Mourad. Ten se k radosti všech domácích příznivců dokázal prosadit a vyrovnal na vytoužených 3:3. Tímto výsledkem i celé utkání skončilo, a tak si oba celky rozdělily bod za remízu 3:3.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele